MAAK KENNIS MET ONS.

BMW, MINI en BMW Motorrad, weinig merken doen zo dromen. Het hoeft niet bij dromen te blijven… Waar je interesse ook ligt, we hebben een plaats voor jou. Maak kennis met de verschillende entiteiten, neem het stuur van je eigen carrière in handen en maak deel uit van ons verhaal!
Hoofdkantoor BMW Belux.

Hoofdkantoor BMW Belux.

BMW Group Belux is een dochteronderneming van BMW AG in München. We zijn vanuit onze hoofdzetel in Bornem verantwoordelijk voor alle sales-, aftersales- en marketingactiviteiten voor BMW, MINI & BMW Motorrad in samenwerking met ons exclusieve dealernetwerk in België en Luxemburg. Met onze sterke merken genieten we van een premium positionering in de markt.

We zijn actief in een grote diversiteit aan beroepen in Sales, Aftersales, Used Cars, Marketing, Finance en IT.
BMW Financial Services.

BMW Financial Services.

BMW Financial Services levert een uitgebreide reeks financieringsoplossingen aan particulieren, bedrijven en concessies bij de aankoop van voertuigen of kredieten. Wij spelen ook de rol van facilitator door het ontwikkelen van bijbehorende diensten met een hoge toegevoegde waarde: verzekeringen, garanties of onderhoud.

We streven dagelijks naar een premium service in verschillende vakdomeinen zoals Sales & Marketing, Business Support, Finance, Legal & Compliance, Quality, IT & Admin.
BMW, MINI en BMW Motorrad verdelernet.

BMW, MINI en BMW Motorrad verdelernet.

Ons verdelernet in België en Luxemburg bestaat uit meer dan 70 onafhankelijke concessies die de passende mobiliteitsoplossing bieden op basis van de individuele klantbehoeften. Wat hebben deze concessies gemeen?

  • Persoonlijke ontwikkeling van de medewerkers. Het zal je dan ook niet verbazen dat we binnen de automobielsector bekend staan voor onze uitmuntende begeleiding van zowel nieuwe als bestaande medewerkers.

  • Een sterk merk dichtbij huis. Vertoef je graag in een kleine familiale omgeving of spreken jou eerder de doorgroeimogelijkheden van een concessiegroep jou? In ons verdelernet is er voor ieder wat wils.

  • Hun innovatieve karakter. We werken met de allernieuwste tools in onze ateliers en showrooms. Zo zijn en blijven we als merk en werkgever “future proof”!

Binnen het BMW, MINI of BMW Motorrad verdelernet kan je aan de slag in Sales, Aftersales, Techniek, Admin & Marketing.
ALPHABET.

ALPHABET.

Alphabet biedt duurzame mobiliteitsoplossingen aan bedrijven aan zoals operationele leasing van (elektrische) wagens en fietsen. ‘Your mobility. Made easy.’

Ook hier vind je jobs in Sales & Marketing, Business Support, Finance & Risk, Legal & Compliance.