De sollicitatieprocedure.

De HR-afdeling van BMW Group Belux staat in voor de opvolging en het afhandelen van alle vacatures van BMW Belux, Alphabet en BMW Financial Services. Het JOY’N US team, dat verbonden is aan het BMW Center for Development, verzorgt op zijn beurt de rekruterings- en selectie activiteiten voor het merendeel van de concessies in Vlaanderen, Brussel, Wallonië en Luxemburg. In beide afdelingen behandelt een team van gepassioneerde en gedreven HR-consultants alle binnenkomende sollicitaties en begeleiden zij jou persoonlijk doorheen het sollicitatieproces.

SOLLICITEREN.

Heb je interesse om te werken voor één van onze business units of merken? Zag je bovendien een vacature die aansluit bij jouw verwachtingen en profiel? Bezorg ons dan zeker online jouw CV en motivatiebrief.
SOLLICITEREN.
SCREENING.

SCREENING.

De HR-consultants screenen jouw CV en/of motivatiebrief en onderzoeken de match tussen jouw profiel en de vereisten voor de functie. Wanneer blijkt dat jouw profiel in aanmerking komt, word je opgebeld voor een telefonische kennismaking of uitgenodigd voor een verkennend gesprek (online of face-to-face).

Indien blijkt dat jouw profiel beter aansluit bij een andere vacature, word je hierin verder begeleid. Op deze manier zoeken zij steeds naar de beste match tussen jouw verwachtingen, profiel en onze vacatures.

INTERNE BESPREKING.

Na het verkennend gesprek bespreken de HR-consultants jouw sollicitatie met de verantwoordelijke van de afdeling of brengen zij de concessie op de hoogte van jouw profiel, ervaring en verwachtingen. In onderling overleg wordt beslist of je als kandidaat verder gaat in het sollicitatieproces.
INTERNE BESPREKING.
KENNISMAKING MET DE AFDELING OF DE CONCESSIE.

KENNISMAKING MET DE AFDELING OF DE CONCESSIE.

Als volgende stap word je uitgenodigd voor een persoonlijke kennismaking. Tijdens dit gesprek gaan jullie dieper in op alle aspecten van de functie. Er wordt ook nagegaan of er voldoende match bestaat tussen jouw verwachtingen en die van de afdeling of de concessie.

ASSESSMENT.

Na een positieve kennismaking word je uitgenodigd voor een assessment als je solliciteert voor een leidinggevende functie, expertenrol of functie met klantencontact. Tijdens dit assessment wordt gepeild naar je competenties, vaardigheden en ontwikkelingspotentieel aan de hand van rollenspelen, online oefeningen,...
ASSESSMENT.
CONTRACTVOORSTEL.

CONTRACTVOORSTEL.

Als laatste stap in het proces volgt de contractbespreking, ofwel rechtstreeks met de collega’s van de HR-afdeling, ofwel bij de concessie. Je carrière kan nu starten, veel succes!