De functies > Technical

Technical

Ga aan de slag als PDI, carrossier, parts advisor, technieker, diagnosetechnieker of werkplaatsverantwoordelijke

Met een technisch diploma op zak of een eerste ervaring binnen mechaniek of carrosserie kan je in het BMW, MINI of BMW Motorrad verdelernet aan de slag in tal van functies.
  • Als technieker voor BMW, MINI of BMW Motorrad sta je in voor onderhoudswerken, bandenwissels en de lichte herstellingen. Dankzij jou kunnen klanten weer onbezorgd genieten van hun wagen!
  • Met jouw technische ervaring of via een gepersonaliseerd opleidingstraject kan je doorgroeien naar senior technieker. Automechanica kent voor jou als senior technieker geen geheimen meer. Je staat in voor complexe, mechanische werkzaamheden en lichte diagnoses. Dankzij jouw interventies kunnen klanten weer veilig de baan op!
  • Heb je een uitgebreide technische kennis en tonnen ervaring? Dan kan je als diagnosetechnieker in het verdelernet aan de slag om de oorzaak van complexe problemen te detecteren. Je haalt voldoening uit het oplossen van deze problemen. Daarnaast weet je als geen ander om deze informatie op een duidelijke manier over te brengen naar onze klanten.
  • Ben je eerder een krak in (de)monteren, voorbereiden, schuren, plamuren, uitdeuken en spuiten? Dan vind je zeker jouw plek als carrossier in één van de concessies. Dankzij jouw nauwkeurige manier van werk en jouw uitgebreide set carrosserie skills, vertrekt de klant weer met een glimlach.
  • Heb jij een gave om collega's aan te sturen en te motiveren? Heb je daarnaast een sterke technische kennis? Dan word je misschien wel onze nieuwe werkplaatsleider in het verdelernet.


Testimonial


Klinkt dit jou als muziek in de oren? Dan maken we graag kennis met jou! Neem een kijkje tussen de openstaande vacatures en maak deel uit van ons verhaal. Geen gepaste vacature gevonden? Geen probleem! Laat je gegevens achter en onze recruiters bekijken graag met jou de mogelijkheden.